Excel för Superanvändare

För dig som vill bli superbra på Excel!

 

Du kommer att lära dig hur du skapar dynamiska dashboards som kommer att imponera på din chef och kollegor. Du kommer att lära dig att använda Power Query och Power Pivot för dataanalys och rapportering och mycket mer!

Under kursen går vi igenom praktiska uppgifter, som du kan ladda ner och göra på egen hand. På så sätt får du kunskapen i fingrarna!

Kursen är 100 % online och du får tillgång till kursmaterialet direkt. Du kan titta på videorna när du vill och hur många gånger du vill!

 


Du lär dig bland annat...

Fördjupning i diagram

Du får lära dig att skapa precis det diagram du vill ha. Kombinera flera diagramtyper för att markera viktig information. Detta gör dina diagram lättare att förstå. Du kommer att lära dig att använda miniatyrdiagram och villkorsstyrd formatering för att markera viktig information i en lista eller tabell.

Dynamiska dashboards

Du lär dig skapa rullgardinsmenyer som ger liv åt dina rapporter. Du får lära dig hur du bör strukturera datan och skapa tabeller som automatiskt uppdateras om din datamängd ändras. På så sätt kan du återanvända dina diagram utan att spendera tid på att anpassa diagrammen igen.

Power Query

Du får lära dig att skapa en datamodell baserad på flera datakällor. Du kommer att lära dig hur du ändrar och lägger till nya kolumner, samt slå samman datakällor innan de laddas in i din datamodell.

 

Power Pivot

Du lär dig skapa relationer mellan datakällorna så att du kan skapa pivottabeller med information från flera källor samtidigt. Detta ger dig en flexibilitet du inte har i vanliga pivottabeller. Du lär dig också att infoga beräknade kolumner och mått för avancerade, dynamiska beräkningar.

 

Fördjupning i makron

Vi gör en djupdykning i makron. Du ser praktiska exempel på hur du kan automatisera dina egna arbetsuppgifter och skapa smarta makron för ditt eget arbete. Du får en introduktion till Visual Basic och lär dig hur du kopplar makron till knappar för ökad användbarhet.

 

Självklart får du...

Snabb support

Ställ frågor i kommentarfältet eller skicka ett mejl till mig, så svarar jag vanligtvis inom 30 minuter!

Kursbevis

När du är färdig med kursen kommer du att få ett kursbevis som du kan lägga till i cv:t eller liknande.

Obegränsat antal visningar

Se videorna så många gånger du vill i 12 månader!

Åtkomst när du vill, var du vill

Se videorna i mobilen, surfplattan eller PC/Mac, allt du behöver är tillgång till internet!

100 dagars nöjdhetsgaranti!

💚 Om du inte är nöjd inom 100 dagar, får du pengarna tillbaka!

12 månader

2.990,-

Tillgång i 12 månader

 

(klicka här för delbetalning 749x4)

Jag är med!

Livstid

4.990,-

I detta paket ingår även Excel fortsättningskurs (värde: 3.990 kr). Du får tillgång till båda kurserna resten av livet.

 

(klicka här för delbetalning 1249x4)

Jag är med!

Vanliga frågor

Måste jag vara en "superanvändare" för att gå den här kursen?

Nej, tanken är att du ska bli lika bra som en "superanvändare". Förbered dig på att du blir kontorets Excel-guru, och att superanvändarna börjar ställa frågor till dig om möjligheterna i Excel :)

 

När börjar kursen?

Du får tillgång till en kursportal, som du kan logga in på när som helst. Du är alltså flexibel att gå kursen när det passar dig och genomföra i din egen takt.

 

Hur kan jag beställa för flera samtidigt?

Då kan du skicka ett mail till [email protected] med deltagarnas namn och mejl samt fakturainformation så lägger jag till alla i kursportalen.

 

Hur mycket tid behöver jag avsätta för kursen?

Videorna är 5 till 20 minuter långa och det finns totalt 34 videor i kursen. Det finns cirka 6 timmar video i kursen. Jag rekommenderar att avsätta minst 4 timmar extra för att lösa uppgifterna längs vägen, så att den totala tiden för kursen blir runt 10 timmar.

Jag skulle också rekommendera att du går igenom kursen lite i taget, istället för alla på en gång. På så sätt tror jag att det blir lättare för dig att "få kunskapen i fingrarna", och att du kommer ihåg informationen bättre när du behöver använda den senare.

   

Vad händer om jag inte kan titta på videorna just nu?

Du väljer när och var du vill se kursen. Videorna kommer att vara tillgängliga för dig i 12 månader, så du kan lugnt vänta med att titta på videorna tills du har bättre tid!

 

När får jag kursbeviset?

När du har gått igenom kursinnehållet. Det finns inga prov man måste klara, här får alla ett kursbevis! Du kommer att få kursbeviset skickat via mejl som PDF-fil.