Excelböcker med övningar

Lär du dig bäst av att läsa, eller vill du ha fler övningar för att få mer praktisk erfarenhet? Då er dessa Excelböcker skräddarsydda för dig! 

Nedan hittar du 2 Excelböcker: en nybörjarbok och en fortsättningsbok. Båda böckerna kommer med en arbetsbok med 50 uppgifter och lösningsförslag anpassade till deras nivå, vilket gör att du får praktisk övning samtidigt som du läser.

Du kan ladda ner böckerna och arbetsböckerna, så att du har dem för resten av ditt liv!

Excelboken och Arbetsboken

Digitala e-böcker för dig på nybörjarnivå och på fortsättningsnivå

Nivå 1 - Nybörjare

Excelboken Nivå 1 är en e-bok på 60 sidor som beskriver ämnen som grundläggande användning av Excel, formatering, diagram, cellreferenser, autofyll, enkla funktioner och mycket mer!

Arbetsboken består av 50 uppgifter och förslag på lösningar, som passer nybörjare. Här kan du träna på det du läser i boken så att du får kunskapen "i fingrarna". 

Köp för 499,-

Nivå 2 - Fortsättning

Excelboken Nivå 2 är en e-bok på 120 sidor som beskriver ämnen som tabeller, dataverifiering, pivottabeller, avancerade funktioner, makron och mycket mer. Boken beskriver 44 funktioner och visar hur man kombinerar flera funktioner med varandra.

Arbetsboken består av 50 uppgifter och förslag på lösningar som passer för dig som är på et "fortsättningsnivå". Här kan du träna på det du läser i boken så att du får kunskapen " i fingrarna".

Köp för 499,-

Paketpris

Köp båda böckerna på en gong och få 20 % avslag!

Köp för 799,-